Wij maken

Iedere ondernemer heeft een doel en een strategie. BEELDKRACHT vindt dat online video niet alleen moet bijdragen aan die strategie, maar daar deel van uit moet maken. Dáárom gaan we samen met jou op zoek naar de rol die online video speelt in het bereiken van jouw doel.

We denken mee, adviseren, komen met oplossingen en ontwikkelen een strategisch concept. Op basis van dit strategisch concept gaan we aan de slag met de uitwerking.

We maken een script voor jouw video, animatie of een combinatie daarvan. Dat script leggen we aan jou voor en stellen het eventueel bij. Wanneer je volledig tevreden bent, gaan we aan de slag met filmen, animeren en monteren en werken we samen toe naar een definitieve oplevering.

Ten slotte dragen we zorg voor de distributie, die we afstemmen op de met jou besproken mediamix. Of dat nu via Youtube is of embedded in jouw eigen website? Via narrowcasting, via een unieke webapp of zelfs live. BEELDKRACHT zorgt ervoor dat jouw online video kan worden vertoond waar het effect het grootst is en optimaal deel uitmaakt van de strategie.

Elke maand;
content die er toe doet!

Schrijf je in!